Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

101 Contes Anna Pujol

CONTES, MÚSICA, VIDEO, POESIA, NARRATIVA

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 27.22
    total

TERRA SANTA DIA 1

Avui dia 1 de  juny ha començat el meu viatge per Terra Santa.
He hagut de matinar molt, doncs el vol era a les 9 :45 del matí i com és usual s'ha de ser un parell d'hores o tres abans a l'aeroport. Especialment si viatges a un país com aquest on viuen en un etern conflicte amb el país  veí i has de passar per una sèrie de controls de seguretat abans de poder pujar a l'avio.  Jo he estat de sort i no s'han entretingut gens en revisar-me la bossa o fer-me preguntes personals. Però sí als meus companys de viatge. 

Després de 4 hores de vol hem aterrat a Tel Aviv.  Hem arribat a l'hotel a les 6 de la tarda.   Allà es una hora més que a (Catalunya) Ens esperava un guia d'origen Brasiler que fa anys és va quedar a viure aquí per amor a la dona amb qui es va casar. No ha especificat si és jordana o jueva. Aquest és un tema sensible.  Però si que n'ha parlat a dins del minibus amb  que ens mourem pel país, tot i que ha intentat ser el més neutral possible.
L'home és un personatge especial. Tal com l'ha definit una companya de grup "és un flipat". Ens ha guarnit a tots amb la mateixa gorra de l'empresa per la qual treballa i ens ha fet una foto tan rància que fins i tot fa una mica de vergonya ensenyar. Però aquí la teniu, a peu de pàgina. 
Veureu que la costa d'Israel es preciosa i avui en especial feia molt de vent.  Hem sopat d'hora i prou bé.  Verdura molt variada, humus, peixos i carns a la brasa i qui és amant dels sabors intentensos,  salses de tota mena. 
Les postres dolces tenien molt bon aspecte. Jo he tastat un pastisset amb crema d'avellana i sèsam boníssim i una mica de fruita. I així ha acabat el dia. 
Ara ja és fosc i cal preparar la roba per demà al matí. Ens espera Jaffa i el Mar de Galilea. 
Us adjunto unes fotos. 
Espero que us agradin.
Fins demà.
101 Contes Anna Pujol
01 junio 2023