Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

101 Contes Anna Pujol

CONTES, MÚSICA, VIDEO, POESIA, NARRATIVA

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 27.22
    total

TERRA SANTA DIA 1

Avui dia 1 de  juny ha començat el meu viatge per Terra Santa.
He hagut de matinar molt, doncs el vol era a les 9 :45 del matí i com és usual s'ha de ser un parell d'hores o tres abans a l'aeroport. Especialment si viatges a un país com aquest on viuen en un etern conflicte amb el país  veí i has de passar per una sèrie de controls de seguretat abans de poder pujar a l'avio.  Jo he estat de sort i no s'han entretingut gens en revisar-me la bossa o fer-me preguntes personals. Però sí als meus companys de viatge. 

Després de 4 hores de vol hem aterrat a Tel Aviv.  Hem arribat a l'hotel a les 6 de la tarda.   Allà es una hora més que a (Catalunya) Ens esperava un guia d'origen Brasiler que fa anys és va quedar a viure aquí per amor a la dona amb qui es va casar. No ha especificat si és jordana o jueva. Aquest és un tema sensible.  Però si que n'ha parlat a dins del minibus amb  que ens mourem pel país, tot i que ha intentat ser el més neutral possible.
L'home és un personatge especial. Tal com l'ha definit una companya de grup "és un flipat". Ens ha guarnit a tots amb la mateixa gorra de l'empresa per la qual treballa i ens ha fet una foto tan rància que fins i tot fa una mica de vergonya ensenyar. Però aquí la teniu, a peu de pàgina. 
Veureu que la costa d'Israel es preciosa i avui en especial feia molt de vent.  Hem sopat d'hora i prou bé.  Verdura molt variada, humus, peixos i carns a la brasa i qui és amant dels sabors intentensos,  salses de tota mena. 
Les postres dolces tenien molt bon aspecte. Jo he tastat un pastisset amb crema d'avellana i sèsam boníssim i una mica de fruita. I així ha acabat el dia. 
Ara ja és fosc i cal preparar la roba per demà al matí. Ens espera Jaffa i el Mar de Galilea. 
Us adjunto unes fotos. 
Espero que us agradin.
Fins demà.
101 Contes Anna Pujol
01 June 2023