-
0
Subscribers -
0€
monthly -
27.22€
total
LA PUGLIA (Dia 7 Trani i Polignano)
Penúltim dia a la Puglia. Avui hem visitat dos dels pobles més bonics del nostre recorregut. Després de Matera que per a mi ha estat el millor. Però tan Trani com Polignano són dos pobles costers que es podrien escollir per fer qualsevol anunci de cervesa. Recorden algun poble de la costa Brava o fins i tot de les Balears.
Coses típiques d'aquests llocs. A banda dels gelats que són boníssims a tota Itàlia però aquí ho són encara més. I en especial a Polignano s'ha de tastar el Cafè Speciale. És serveix amb copa de conyac i porta nata líquida, unes gotes de licor amaretto i un trosset de pela de llimona. Val la pena tastar-ho. Heu d'anar i a la gelateria Domenico Cotunyo (Guanyador del festival d'Eurovisio 1935 am la cançó Volare) La gelateria ha dedicat aquesta vegada com homenatge al seu triomf al festival i també altres copes fe gelat especial.
El dinar d'avui ha estat mariner ja que érem a la costa. De primer pasta de la zona feta a mà en forma de macarró amb gambes, de segon llenguado al forn amb cruixent d'ametlla i amanida , el postre sorbet de llimona. Hem tornat a l'hotel al voltant de les 7 de la tarda. El paissatge de tornada com sempre completament agrícola. Grans extensions de patatera, olivera, i mars de plàstic on es cultiven el raïm de taula blanc i negre. També moltes vinyes on també per cultivar raïm pels vins de denominació d'origen que cada dia hem pogut tastar a l'hora de dinat i sopar i que la gent que hi entén ( jo no) diuen que són prou bons.
Avui el nostre guia Carlo s'ha acomiadat de tots nosaltres ja que demà al matí marxem cap a l'aeroport per tornar a casa
Arribarem a Catalunya gairebé a les 9 del vespre.
Tot i així demà és el dia de les reflexions. El dia per atuar-se a pensar tot el que he après i que també voldré compartir amb vosaltres.
Us adjunto fotos. Espero que us agradin.
Coses típiques d'aquests llocs. A banda dels gelats que són boníssims a tota Itàlia però aquí ho són encara més. I en especial a Polignano s'ha de tastar el Cafè Speciale. És serveix amb copa de conyac i porta nata líquida, unes gotes de licor amaretto i un trosset de pela de llimona. Val la pena tastar-ho. Heu d'anar i a la gelateria Domenico Cotunyo (Guanyador del festival d'Eurovisio 1935 am la cançó Volare) La gelateria ha dedicat aquesta vegada com homenatge al seu triomf al festival i també altres copes fe gelat especial.
El dinar d'avui ha estat mariner ja que érem a la costa. De primer pasta de la zona feta a mà en forma de macarró amb gambes, de segon llenguado al forn amb cruixent d'ametlla i amanida , el postre sorbet de llimona. Hem tornat a l'hotel al voltant de les 7 de la tarda. El paissatge de tornada com sempre completament agrícola. Grans extensions de patatera, olivera, i mars de plàstic on es cultiven el raïm de taula blanc i negre. També moltes vinyes on també per cultivar raïm pels vins de denominació d'origen que cada dia hem pogut tastar a l'hora de dinat i sopar i que la gent que hi entén ( jo no) diuen que són prou bons.
Avui el nostre guia Carlo s'ha acomiadat de tots nosaltres ja que demà al matí marxem cap a l'aeroport per tornar a casa
Arribarem a Catalunya gairebé a les 9 del vespre.
Tot i així demà és el dia de les reflexions. El dia per atuar-se a pensar tot el que he après i que també voldré compartir amb vosaltres.
Us adjunto fotos. Espero que us agradin.
Write a comment
Log in with your account or sign up to add your comment.