Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

101 Contes Anna Pujol

CONTES, MÚSICA, VIDEO, POESIA, NARRATIVA

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 27.22
    total

LA PUGLIA (Dia 7 Trani i Polignano)

Penúltim dia a la Puglia. Avui hem visitat dos dels pobles més bonics del nostre recorregut.  Després de Matera que per a mi ha estat el millor. Però tan Trani com Polignano són dos pobles costers que es podrien escollir per fer qualsevol anunci de cervesa. Recorden algun poble de la costa Brava o fins i tot de les Balears. 

Coses típiques d'aquests llocs. A banda dels gelats que són boníssims a tota Itàlia però aquí ho són encara més. I en especial a Polignano s'ha de tastar el Cafè Speciale. És serveix amb copa de conyac i porta nata líquida, unes gotes de licor amaretto i un trosset de pela de llimona. Val la pena tastar-ho.  Heu d'anar i a la gelateria Domenico Cotunyo (Guanyador del festival d'Eurovisio 1935 am la cançó Volare) La gelateria ha dedicat aquesta vegada com homenatge al seu triomf al festival i també altres copes fe gelat especial.  
El dinar d'avui ha estat mariner ja que érem a la costa. De primer pasta de la zona feta a mà en forma de macarró amb gambes, de segon llenguado al forn amb cruixent d'ametlla i amanida , el postre sorbet de llimona.  Hem tornat a l'hotel al voltant de les 7 de la tarda. El paissatge de tornada com sempre completament agrícola.  Grans extensions de patatera, olivera, i mars de plàstic on es cultiven el raïm de taula blanc i negre. També moltes vinyes on també per cultivar raïm pels vins de denominació d'origen que cada dia hem pogut tastar a l'hora de dinat i sopar i que la gent que hi entén ( jo no) diuen que són prou bons.

Avui el nostre guia Carlo s'ha acomiadat de tots nosaltres ja que demà al matí marxem cap a l'aeroport per tornar a casa 
Arribarem a Catalunya gairebé a les 9 del vespre.
Tot i així demà és el dia de les reflexions.  El dia per atuar-se a pensar tot el que he après i que també voldré compartir amb vosaltres. 
Us adjunto fotos.  Espero que us agradin. 
101 Contes Anna Pujol
14 Maig 2022