Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

101 Contes Anna Pujol

CONTES, MÚSICA, VIDEO, POESIA, NARRATIVA

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 27.22
    total

GARBUIX AL CERVELL (tretzé dia)

El portador del cervell pot embogir. Però el cervell prepara un pla perquè això no passi.
I l'Amanda no va aparèixer en tot el dia.

Encara li quedava fer un parell de feines que tenia endarrerides i que havia d'acabar abans no comencés les vacances de Nadal. Les havia aplaçat perquè no eren tan urgents...ni tan difícils de fer.  Simplement es tractava de redactar un parell de correus per uns clients oferint els nous productes del catàleg i poca cosa més.  Però no tenia ganes de fer-ho. No sense l'Amanda.

Va sortir del despatx i es va anar a buscar un cafè de la màquina i mentre el got s'anava omplint, un dels seus companys se li va acostar i va esperar que acabés de servir-se.  

Coneixes l'Amanda?
M'ho dius a mi?
Sí, a tu. Coneixes l'Amanda?
No, Qui és l'Amanda?
La germana del cap de servei. No la coneixes?
No. El cap de servei té una germana?
Sí. Va venir la setmana passada. L'ha contractada ell. Em va venir a ajudar a passar balanç.
Doncs, no sé de qui em parles. 
És que avui no ha vingut.
Doncs pregunta-li a ell.
Si, home! Això li preguntaré!
Doncs fes el que et sembli. Jo ja t'he dit que no sé qui és l'Amanda.  Me'n torno a la taula que tinc feina. Però em sembla que tot això t'ho has imaginat. O t'han enganyat. Si no recordo malament, em sembla que el nostre cap és fill únic.

Els dies següents l'Amanda tampoc es va presentar a la feina. Potser sí que el seu company tenia raó, Però com va aparèixer aquella noia al seu despatx si ningú l'havia contractada?  També podia ser mentida que fos la germana del cap de servei. Però sinó, qui era? 

Imaginació em sembla que sí que et això se'ns ha escapat de les mans
Bé, cervell. Una de les teves idees va ser aquesta. Busca la solució abans que el portador s'acabi creient que s'ha tornat boig.
Sí, si us plau. Ja fa  masses dies que governa el malson. Sort que la memòria de l'inconscient fa el que pot perquè no es recordi del que ha somniat.

Ja està! Gràcies somni bonic.
 Haurem de demanar a la memòria i a l'oblit que esborri tot això de la seva imaginació.  I només ens caldrà trobar la manera que se n'adoni que els esforços, els problemes i les situacions complicades...
Bé, això no sé com ho farem, però si podem fer que li falli la memòria.

Cervell ens has encomanat una cosa difícil, Una cosa es que et falli la memòria d'algun fet real que has viscut. Això ho podem fer tan jo, com la memòria del subconscient. Però esborrar de la memòria una cosa imaginada....ho haurem de consultar. No sabem molt bé com es fa . I és perillós. Si no surt bé, el portador pot emmalaltir. 

Cervell, crec que només puc fer aquesta feina jo. He de desaparèixer. Serà un portador de cervell sense imaginació. Anul·la'm. Ja li he fet prou mal.

No, això mai. També pots ajudar-lo.  Ens caldrà trobar un pla, i el trobarem entre tots. 
No tenim gaire temps, abans no pari boig. Així que anem per feina.

Continuarà.....