Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

101 Contes Anna Pujol

CONTES, MÚSICA, VIDEO, POESIA, NARRATIVA

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 27.22
    total

CONTE D'ANAR A DORMIR NÚMERO 96

Què és el que avui heu podeu decidir?
 
Conte 96: 13 de febrer 2021 

Els conte 96 d'avui diu així: 

Una persona va preguntar que podrien decidir avui. 

Unes quantes veus li van contestar i com era d'esperar moltes respostes només es van centrar en l'esdeveniment que havia de passar demà. La majoria de les veus només pensaven en decidir el que demà havien de votar. La persona preguntadora s'adonava que sovint les veus queien en el parany i no solien contestar el que ella volia escoltar. Perquè estava segura que moltes més coses volien decidir però no haguessin contestat el mateix si això ho hagués preguntat el dia de reflexió electoral. 

Aquestes eleccions no ens deixen prendre cap altra tipus de decisions? 

Afortunadament altres respostes diferents van començar a arribar. Decidir viure, decidir descansar, decidir menjar uns bunyols i gaudir del moment sense cap remordiment. 

Decidir com vestir, que comprar, que fer demà per dinar. Decidir com ens volem vestir o a quina hora anirem a dormir. Decidir quina cançó us poso per acabar aquest conte molt millor. Decidir amb llibertat la nostra manera de ser i de fer. Decidir a qui estimar o de qui t'has de separar. Decidir qui som, decidir que volem fer o que volem aprendre. Decidir de manera personal i sense que ningú ho faci per nosaltres on anar malgrat les restriccions. 

Decidir i equivocar-te i poder rectificar. Decidir fer les coses a la vostra manera. Perquè per davant de tot el més important és ser persones i els nostres èxits o fracassos són personals. La resta són decisions que altres prendran  que potser ens afectaran i potser no podrem fer res per canviar. Per tant cal aprendre a viure com bonament ho puguem fer. I si no, escolteu aquesta cançó que ho explica molt bé. 

Bona nit. 

 

May Way Frank Sinatra. Pavarotti.