Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

101 Contes Anna Pujol

CONTES, MÚSICA, VIDEO, POESIA, NARRATIVA

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 27.22
    total

CONTE D'ANAR A DORMIR NÚMERO 86

Els balls que més agraden.
 
Conte 86 : 3 de febrer 2021

El conte d'anar a dormir d'avui diu així: 

Una persona va preguntar qui ball o dansa voldrien avui ballar. Algunes veus li van contestar, i tot i ser a punt de migdia, la gent ganes de ballar no tenia. Van ser molts i variats els balls que aquelles veus havien triat. 

Començant per balls de discoteca que vam ballar tota una generació, fins a balls tribals, de plaça, de saló o de festa major. Però n'hi va haver uns de molt bonics que la persona preguntadora llegia i que eren els preferits. Un d'ells la va sorprendre gratament; el tango, un ball no domina molt poca gent, doncs te la seva dificultat, però quan ja l’has ballat, en quedes enamorat. El vals també es va repetir, el pasodoble i el bolero que són més fàcils de ballar però que més d'una vegada el peu de la parella pots trepitjar. També van repassar danses tribals o exòtiques que sovint són molt eròtiques com la dansa del ventre o la lambada que van bé per bellugar tota l'espinada. Quan es va anomenar la zumba va tornar el debat del regeton. Aquest estil musical et fa ballar com un carcamal. Però si vols fer aquesta activitat que tan de moda s'ha posat, no tens cap més remei que seguir el ritme que et fa ballar, encara que les lletres et facin vomitar. I com era d'esperar no ens podíem oblidar de la dansa més bella de les que es fan i es desfan. La nostra sardana que tots hem acabat ballant. 

Si encara no ho heu fet ja podeu anar practicant, que quan el confinament s'acabi tots en rotllana ens podrem trobar i junts ens posarem a puntejar. Quan la tenora deixi de sonar la festa haurà de continuar. I podrem ballar tot el que vulguem de contents que estarem. A qui li agradi ballar sempre es pot quedar a mirar. Que veure als altres com ballen també és divertit i veien com es mouen uns i altres tens l'espectacle servit. Quan balles ho pots fer amb algú que t'estima i que et pot estimar  i el goig de la dansa encara és pot triplicar. 

Així que si voleu posar a punt i l'esquelet voleu bellugar, al botó de play haureu de pitxar. Però no deixeu mai de ballar poc o molt, perquè mentre la balleu voldrà dir que encara tots vius esteu. 

 Bona nit. 

Donna Summer Last Dance. 

101 Contes Anna Pujol
10 Setembre 2021